torsdag 14. oktober 2010

jakten på det perfekte bilde!

ja, jakten på det PERFEKTE bilde er ikke lett! jeg blir så IMPONERT over hvor fine bilder mange av dere tar! syns selv det er vanskelig å få til ett bra bilde! har fått meg nytt kamera men SKJØNNER vel ikke helt hvordan jeg skal bruke det enda, og hvordan det SKAL stilles inn! så derfor lurer jeg på, hva SLAGS kamera bruker du og er DISSE nye kameraene for VANSKELIG for oss mindre tekniske? HJELP!

5 kommentarer:

 1. Jeg synes bildene dine var fine jeg, spesielt det nederste. Jeg er litt spent på hvordan det blir å fotografere en liten bebis selv eller en knert som ikke klarer å sitte stille når den tiden kommer. Det er stor forskjell på barn og vaser må vite :) Mitt tips er å bare ta en drøss med bilder i forskjellige vinkler også se gjennom og plukk ut de fineste bildene etterpå. Gullkornene er ofte de bildene man ikke trodde skulle bli så bra :)

  SvarSlett
 2. Hei! nå vet jeg jo ikke hvordan kamera du har kjøpt deg men ett råd er ikke bruk Auto bruk innstillingen til du kan/føler deg trygg på de, ta feks bilde av ett lys og ett av barn, still inn på de funksjonene du har og du vil fort se hva du skal stille inn på neste gang, og når du er rimelig trygg på det, begynner du å bruke auto funksjonen.
  Og snart så knipser du i vei de fineste bilder, jeg "jobber" fortsatt og har hatt kamera mitt i snart 1 år, det tar tid og man oppdager stadig nye måter-
  Men morro er det da:)

  Herlig bilde av skjønn tulle og så fint ett rom:)

  klem fra Eli

  SvarSlett
 3. Syns den var fine bilde & ikke minst ei herlig lita søta.
  Jeg tar massevis av bilder fra alle vinkler,noen av de blir bra. Har 2 barn selv,å det er ikke alltid så enkelt å ta fine bilder av de,men det som er viktig med barn når man tar bilder er at man setter seg ned på deres nivå,å er med i deres lek. Da syns jeg at jeg får de beste bildene.
  Ha en flott dag & lykke te med fotograferingen.
  Klem Christina

  SvarSlett
 4. Hei!
  Synes bildene ble fine, jeg! Spesielt det nederste! Lek med kameraet, prøv deg frem, som Christina sier over her; Ned på gulvet med barna og fotografer fra ulike vikler.. Våg og feile! Vi lærer jo stadig, vet du!

  Herlig blogg du har, forresten!
  Klem Trine

  SvarSlett
 5. ..først og fremst..GRATULERER med den skjønne lille Josefine :) nydelig...det er en deilig tid dere har foran dere nå..kos dere masse!!!
  takk for besøket inne hos meg..for da fant jeg denne vakre bloggen din..
  så fint dere har det..her kommer jeg snart innom igjen :)
  ha ei fin helg med dine kjære Jeanette..
  klem Anne♥

  SvarSlett