onsdag 28. januar 2015

Mine bruktfunn favoritter!Jeg fikk ett spørsmål på Instagram som jeg tenkte jeg også kunne dele med dere her. @Lykkefe spurte meg om jeg ville vise noe som var gammelt og som jeg likte godt. For dere som kjenner meg så har jeg så og si bare gammle skatter (som jeg kaller de da, de her hjemme sier jeg samler på gammelt skrot, he he) Neste alt vi er er bruktfunn, og er glad i de alle sammen, men skal jeg ta fram ett par ting så er det første som fallt meg inn det gamle skapet vi har i stue. Skapet fant jeg på Finn.no, ett Oslo par hadde kjøpt hytte her i Fredrikstad og skulle bytte ut alt, så dette hentet vi på Hankø og jeg betalte den nette summen av 300 kr. Ellers er jeg glad i den gamle lekehesten, som sikkert også har mange fine historier i seg. Den siste skatten er en gammel strippet Emma stol! Vakker med sine dreide ben og små søte hjul! Slike ting blir jeg glad i!

Ha en fortsatt fin onsdag!
KLEM KLEM
post signature

3 kommentarer:

 1. Fantastiske skatter du har , nydelige bilder!!:) Gleder meg til å følge deg:)
  Ha en fin kveld!
  Vinterklem:)

  SvarSlett
 2. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  SvarSlett
 3. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

  SvarSlett