fredag 1. januar 2010

En litt trist dag!

en litt TRIST dag (trist for oss MEN en lykke dag for martine & malin) I morgen for nøyaktig 10 uker siden kom denne lille KRABATEN til verden! VÅR japanese chin fikk en valp! og han er og BLIR verdens vakkreste skapning! har hele tiden visst at hans tid hos oss var KORT! og det har liksom vært helt greit! INNTIL i dag! det var utrolig trist å komme hjem i dag, uten TOMMY! han har liksom vært der i bena våre og gjort sine søte små RAMPESTREKER, sittet søtt foran kjøleskapet og HÅPET på en godbit! kjenner tårene i øyekroken bare jeg SER dette bilde! for SE! han er jo helt til å SPISE opp og hvem kan ikke falle for dette lille VESENET? en stor hund i EN liten kropp! ønsker han alt godt i livet, og han vil alltid stå HJERTET mitt nært! en liten tass med en STOR personlighet og som FORTJENER kun det ALLER aller BESTE! kjære tommy, vi vil ALDRI glemme deg og tiden vi HADDE sammen! savner deg!

klem klem


2 kommentarer:

 1. huff så trist... for en vakker liten hund..
  håper du har hatt en flott nyttårs feiring, selv har jeg ligget under dyna i flere dager og vært dårlig, men formen er på vei tilbake nå...
  Kameraet kjøpte jeg på expert, hadde super tilbud på det til 2990, var utsolgt i moss i løpet av 1 time, en klarte å få fatt på det siste de hadde i ski...
  De skulle få inn ny runde av kameraet men da til 3400... Er super fornøyd med kameraet... gleder meg til å få tatt det ordentlig i bruk..
  ha en flott helg vidre snuppa
  klem victoria

  SvarSlett
 2. Søte, søte Heder! Tommy savner dere også, men trives veldig godt :) Og bra er det, for han er faktisk verdens HERLIGSTE skapning, og er bare skjønn!
  men.... RAMPESTREKER vet han hva er iallefall, en liten Emil!
  Vi kommer å besøker deg på tirsdag:)
  Og gleder oss til å gå på tur med Molly, Lillemor, Daniel og Oliver !

  Klem klem

  SvarSlett