mandag 18. oktober 2010

stemningsbilde fra kjøkkenet en mørk høstmorgen!god morgen! JA i dag er det bare å sette seg godt opp i SOFAEN, og tenne det som er av lys! FOR i dag blir det liksom ikke ordentlig lyst ute! HØSTEN er her for fullt nå! viser dere litt bilder av kjøkkenbordet, nymalt hvitt og litt nytt dill DALL! de litt grove lysestakene, som også kan brukes til vaser fant jeg til halv PRIS i en sååååå vakker butikk! har dere hørt om MØLLERENSHUS i strømsfoss i AREMARK? ikke? da har dere gått glipp av en herlig perle i de dypeste skoger i aremark! sjekk ut www.mollerenshus.no ! ett gammelt hus som nå før jul er fyllt opp til randen! i kjelleren finner du lopper og antikk, alt fra store møbler til gammelt porselen og gammelt bestikk! en koselig cafe som serverer de deiligste vaffler og sveler! eb god blanding BRUKSKUNST, klær, pynteting til barn og oss voksne, og ett nisserom med all slags julepynt! TA EN SØNDAGSTUR TIL DENNE HELT SPESIELLE BUTIKKEN!

klem klem

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Takk for hyggelig hilsen hos meg. Så hyggelig at du også er her, og med en veldig koselig blogg. Jeg kommer tilbake. Ønsker deg en fin dag, og uke!

  SvarSlett
 2. Nydelig stemning, koselig! Her sitter jeg med tente lys, godt innpakket i teppe og en bunke interiørblader, fyr i vedovnen!

  Butikken i Strømsfoss kan jeg også anbefale, der er det mye snadder!

  Ha en kos dag videre, Klem fra Linda i Sarpsborg

  SvarSlett
 3. SÅÅ stemningsfyllt!
  Ja her er det og innekosevær.
  Skulle vært på plantesenteret,men droppa det :-)
  Ha en deilig innekosedag!
  Stoore Mandagsklem fra Sol

  SvarSlett