mandag 24. januar 2011

nytt prosjekt!
NYTT prosjekt! MEN veldig usikker på hva jeg skal gjøre med det! TAR imot tips med åpne armer! jeg har vært HELDIG igjen, for jeg har fått det ! det stod i en mørk KJELLER på jobben til svigermor, og igjen TENKTE hun på meg! HELDIGE meg nok en gang! hadde egentlig tenk at det skulle bli STUE bord, og sage av bena, MEN når jeg ser det nå så hadde det vært SUPERT som arbeidsbord! MEST sannsynlig skal vi bygge nytt HUS og da ser jeg for meg dette BORDET som ett arbeidsbord! lurer veldig på om jeg skal MALE bena hvite MEN beholde bordplaten! HVA SYNES DU?

kisten under bordet er fra landcharm!

STOR VELKOMMEN TIL NYE FØLGERE! SÅ KOSELIG AT AKKURATT DU FANT VEIEN HIT!

klem KLEM

9 kommentarer:

 1. Så fint det var: ) Jeg har et gammelt kjøkkenbord etter mormor som har mala bein og kant rundt i hvit.Bordplata er i tre.Kjempenydelig synes jeg og litt orginalt:)

  SvarSlett
 2. Har det vært lutet? En gang skulle alt lutes. Vi kjøpte to stoler på auksjon som var sandblåst; de var så tørre at veden "reiste bust". Smurte dem inn med fett og malte - kun et strøk med en lys grå farge. Nytt trekk og; fiks nye stoler. Alt skal ikke males,noen møbler blir ødelagt etter min mening, men dersom det har vært malt før, blir det gjerne fint med et nytt strøk synes jeg. Forsøk å male bena du.Lykke til!

  SvarSlett
 3. Ser ut som et nydelig arbeidsbord! Jeg synes absolutt at du bør beholde bordplaten som den er, og male bena og kantene hvite. Har sett det på liknende bord - veldig fint:) Gleder meg til å se hva du bestemmer deg for og det ferdige prosjektet!

  klem Jennifer (bittelillehuset)

  SvarSlett
 4. Så fint bord, trur det blir veldig fint når det blir ordnet :D Trur det blir et kjempe fint arbeidsbord :D Lykke til med prosjektet og valget og ha en flott mandagskveld :)

  Klem Malin

  SvarSlett
 5. Hei. så mye fint det er på bloggen din =) Jeg har ett liknende bord som kjøkkenbord. Det er malt på understellet, og beholdt bordplaten slik som den er. Det synes jeg er fint =)

  Anya

  SvarSlett
 6. http://kenziepoo.com/2011/01/kids-rooms-inspirational/


  :D

  SvarSlett
 7. Heisan! Å beholde plata umalt er nok noe alle gjør. Hva med å male kun bordplaten m helblank maling? La kanten på plata og understell stå urørt. Tror det kunne roe utrykket litt ned, da det fort kan bli litt mye treverk. Hva synes du?

  SvarSlett
 8. Jeg glemte å si at du burde behandle treverket slik at det ser grått og gammelt ut. Finnes produkter for dette, men kan ikke noen navn på de.

  SvarSlett
 9. Re-painting will give it totally new look

  SvarSlett