søndag 16. januar 2011

se hva svigermor kom med!HELDIGE meg! svigermor kom her om dagen å spurte om jeg ville HA denne! tenk å spørre om det, og det RARE er at hun ikke ville ha den selv! jeg har fått helt DILLA på disse gammle trekassene! de er både DEKORATIVE og supre som oppbevaring, på BARNEROMMET, i stuen eller som vedkasse, bare FANTASIEN setter stopper for hva disse kan brukes til! jeg ble så GLAD så, rart hva som skal til! EN GAMMEL TREKASSE liksom!

klem KLEM

7 kommentarer:

 1. Så heldig du er da! Holdte nesten på å si at den sånn svigermor vil jeg også ha! Ikke misforstå meg, jeg er mer en fornøyd med min svigermor, men jeg kunne gjerne ha tenkt meg sånne gaver!

  Koselig blogg du har! Deg vil jeg følge!

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Det var en super trekasse! Så heldig du var! Gjorde seg godt på bildet her også. Blir artig å se hva du skal bruke den til. :)

  SvarSlett
 3. Lucky you! Den var kjempefin ♥

  Ha en herlig, ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Hei=)
  Så flott trekasse! Herlig at hun tenkte på deg=) Er så praktisk, men samtidig flott med slike kasser=) Ønsker deg ei flott ny uke. Og takk for titten her inne hos deg=)

  SvarSlett
 5. Misunneleg ;)

  God måndagskveld!

  Klem

  SvarSlett
 6. Skjønner godt at du ble glad for den kassen der ja...mine vandrer rundt i huset. Praktiske og dekorative til det meste. Ønsker deg en fin uke videre.
  Klem fra Maliva

  SvarSlett