mandag 8. august 2011

Pletter i luften!
Titter en liten tur innom, for har fått noen spørsmål ang blomstene mine! Jeg er litt kresen på blomster og har heller ikke grønne fingre, MEN har ett par slag som jeg klarer fint! Jeg har ett par oliventrær, små søte Myrt og favoritten da Pletter i luften! De har jeg helt forelsket meg i og stort sett de jeg kjøper! De er ikke lette, men har funnet ut hvordan de trives best! De skal ikke tørke ut og heller ikke ha for mye vann, så en må prøve å finne en mellom ting! Jeg vanner mine ca hver 3 dag, lar de være våte hele tiden og ved hver vanning gir jeg de gjødning! Ikke for mye sol og heller ikke for mørkt, det skal ikke være lett, he he! De trives her hos oss og er så frodige og grønne!

LYKKE TIL MED DINE PLETTER!
klem klem

post signature

7 kommentarer:

 1. Hei.
  For en lekker blogg du har:)
  Her kommer jeg gjerne tilbake!

  Ha en fin mandag.
  Hilsen Ingvild

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder som alltid. Takk for tips! Selv om jeg kan drepe en kaktus jeg da.. *knis*

  Ønsker deg en herlig start på uken og en fabelaktig uke videre. Her blir det noen hektiske jobbdager, men det er bare gøy!

  Klemklem

  SvarSlett
 3. Grønnplanter er ikke alltid enkle. Jeg har et par som jeg prøver å ta knekken på, men det vil seg ikke. Og jeg har ikke ♥ til å kaste noe som ikke har visnet.

  Pletter tror jeg ikke jeg har hatt før. Ønsker meg en hjerteranke, men synes de er så små og dyre. Men nå må jeg ha noen nye snart.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 4. Hei igjen.

  Ja de er fine, skal dra i morgen å kjøpe noen så får jeg se om jeg klarer å holde de i live. hehe ;o)

  Ha en super uke.

  Klem Simone ;o)))

  SvarSlett
 5. O o oooo - ny favorittblogg fant eg her - alltid like kjekt når eg finn ei nye perla :) Gleder meg til å skrolla nedover og kosa meg med innlegga dine i morgon.

  Eg har lyst å kjøpa Myrt, korleis vil dei ha det? Har eit par plettar og dei klarer seg tålig bra :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 6. Slike kjøpte jeg for to dager siden ; )
  -Hvordan gjødsel gir du?

  Flotte bilder <3
  Good night : )

  SvarSlett
 7. Nydelig blogg du har!

  Pletter i luften er lett å stikklingsformere, du klipper bare av noen stikklinger, og putter flere i ei potte med jord, så blir den fort tett og fin. Ha plastpose over ei stund.
  Skreiv om den på min blogg ein gang for lenge siden.

  Klem fra Mira.

  SvarSlett