fredag 1. juni 2012

Flisene endelig på veggen!Innom for å ønske dere en GOD HELG! En liten stund siden 
sist nå, og grunnen er at jeg ikke har vært helt i form og i det kreative hjørnet! Lite nytt her i huset ,og hatt full fokus på barna! Vi bestemte oss tidlig for at vi ville ha fliser over benken påp kjøkkenet, og hentet inn flere for å finne den som gjorde seg best på veggen hos oss. Prisene varierte fra 99,- til 598,- for kvm, og med flere kostbare prosjekter på gang måtte vi være litt fornuftige. Flisene er fra Right Price Tiles og kostet 99,- for kvm! Vi er super fornøyd begge to og syns det var prikken over ien!

Lover å titte innom ganske så snart igjen! 
KLEM KLEM

6 kommentarer:

 1. Kjempe fint ;-DD
  God helg til deg ;o))))
  Klemmer Elisabeth

  SvarSlett
 2. Så fine flise, passa veldig godt til vasken :)

  SvarSlett
 3. Disse flisene var helt topp,jeg kunne tenkt meg dem selv.Har malt våre grå flise hvite,men med tiden vil vi nok bytte dem ut.Dette var et nydelig alternativ!
  God helg til deg og!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 4. Det ble skikkelig fint! Likte veldig godt de åpne hyllene også; koselig kjøkken dere har! Er på leit etter litt inspirasjon til åpne hyller på kjøkkenet, siden jeg planlegger det samme :-) Håper det er greit at jeg "pinner" det ene bildet ditt som inspirasjon?

  God helg!!
  :-)

  SvarSlett
 5. Wow, liker kjøkkenet deres. Kjempefint med de flisene og den vasken. Dette kunne jeg tenkt meg.

  Hadde egentlig planer om nytt kjøkken før jul, men så måtte vi drenere og det suger penger. Men vi får se. Drømmen lever iallefall.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 6. Hei, kjempefint kjøkken! Får jeg spørre hva disse flisene heter hos Right Price Tiles? Vi bor ikke i nærheten av denne butikken, men det kan jo hende de har samme merke/navn her hvor jeg bor :-)

  Tusen takk for masse inspirasjon!

  Cecilie.

  SvarSlett