søndag 17. august 2014

Høst på trappen!

Nå er det høst snart. Jeg har kjøpt meg de første lyngene og pyntet litt ved inngangsdøren vår. Det har kommet en del regn og prøver å redde litt av det jeg har hatt på terassen. I dag merker vi at det er kjøligere i luften og barna har hatt på seg mer klær. Tenner lysene her ute på kvelden, og det er så koselig syns jeg! Jeg liker høsten veldig godt og ser fram i mot tiden som kommer! Plettene i luften jeg hat stellt med i hele sommer er store, grønne og frodige. De planter jeg snart over i andre potter og tar med inn.

Ha en fortsatt fin søndag og nyt de litt mørkere kveldene!
KLEM KLEM


post signature

2 kommentarer:

 1. Så nydelig du hadde det på trappa de. Merker godt på temperaturen at det er høst nå. Da er det koselig å pynte opp med lyng og lykter. De huslyktene dine var kjempeflott... Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de store. Har ikke sett de så stor før. Nydelig var de.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Tusen takk, ja merker at høsten sniker seg på nå! Men det er bare deilig syms jeg etter enn sånn flott sommer som vi har hatt!

   De store sink husene er far Walther & Co, de er far høst/vinter sesongen så mulig du fpr tak i de nå. Sjekk de store nettbutikkene! Jeg er veldig glad i de og de står ute året rundt!

   Fin uke til deg!

   Slett